1-trap Yleisen sarjan SM, Mäntsälä 3.6.2018

Isot onnittelut  Ari Heikkiniemelle suomenmestaruudesta. Kaiken lisäksi vielä mahtavalla  96 suomenennätystuloksella.  Kyllä mies on silloin kovassa kunnossa, kun SM-kisoissa ampuu pari täyttä ja pari kakskolmosta.  Petolahden kisoissa kyllä jo näki, kuinka helppoa Arille  oli automaatinkin kiekon kiinnisaanti. Ei mitään kiirettä, kun toiset puolestaan hosuivat ykkösenkin kiekon kanssa.
Ei se ollut ensi kerta, kun RMY:n ikämies vie yleisen sarjan suomenmestaruuden, mutta että  Ruotsalo vie vielä joukkuesuomenmestaruudenkin porukalla, jonka jokainen jäsen on ikämies – Matti Honkaharjukin jopa Y70-sarjalainen. Pekka Boren oli vielä reservissä ampuen samaan malliin Ruotsalon joukkueeseen valittujen kanssa. 


Osanottjalista on Pohjanmaan  kannalta  murheellista luettavaa siksi, että  trapin mahtiseuroista Jurvasta, Petolahdesta, Kurikasta, Ylistarosta ja Halsualta edustus puuttui kokonaan.

Seuraavassa viikonvaihteessa ammutaan ikämiesten suomenmestaruuksista. Uusi kisa on aina oma juttunsa,  mutta onhan se toinenkin sija aivan hyvä 🙂

Linkki SM.kisojen tuloksiin:   http://www.mkms.fi/SM-Kansallinen-Trap-3-6-2018.php
Ainakin tällä koneella tiedosto tulee ensin ruudun alareunaan ja sitä klikkaamalla saadaan tulokset näkyviin.

 

 

Kommentointi on suljettu.