RIO-trap, Beretta-1 Cup, Kokkovuori 15.9.2018

Ennennäkemättömässä  ja koko ampumaradan tulvimaan saaneessa kaatosateessa  aloitettiin RIO-trapin ensimmäiset erät, mutta katetut ampumasuojat säästivät urheilijat läpikastumisilta. Pohjois-Hämeen Ampujat ovat kokeneita kisajärjestäjiä ja niin tälläkin kertaa kaikki toimi moitteitta.  Kolmosradan sektori oli jäänyt ylileveäksi, joten siitä menee huomautus jurylle. 

Janne ansaitsee suurkiitokset kaikesta siitä vaivannäöstä, jota Beretta-1 Cupin ja tuollaisen kisan veto vaatii – ainakin sata asiaa murehdittavaksi.  Harvemmin näkee tuollaista palkintopöytää, mitä nyt nähtiin. Suuret kiitokset myös sponsoreille ja Alfa-TV:lle kisan kuvaamisesta.

Ainoaan ysikympin ylitykseen pääsi Ruotsalon Timo Nissilä tuloksellaan 93 tehden sillä selvän eron muuhun Suomen parhaimmistoon.

Kisojen ehkä suurin yllättäjä oli Kurikan Ampujien Merja Korhonen, joka vei naisten kisan voiton hyvillä sarjoilla 18-21-20-21 ja lopputuloksella 80. Ylistaron Marjo Uusitalo tekee myös vahvaa nousua naisissa – tuloksellaan 77  tuli hieno kolmas sija. Väliin ampui Maija Vehanen  TIPSC 78. 
AM

Tulokset tästä linkistä:   https://pha.sporttisaitti.com/haulikkokerho/kilpailut/rio-trap/

Kommentointi on suljettu.