1-trap, Ikäkausi SM-kisat, 6.-7., Pirkkala

                                                 Painimassa kuvassa Veli, Taisto ja Timo   

Tulihan Jurvan Metsästysseurallekin yksi mestaruus, kun Samuli Kiili ampui  kakskymppisten suomenmestariksi.  Mestaruudesta tuli jo Samulin kolmas perättäinen. Kahtena edellisvuonna mestaruudet ovat tulleet Y17-sarjasta. Samuli on kivasti päässyt Kriikkulan Reinon jäljille mestaruuksien metsästämisessä.

Ihmetyksen aihe on se, kuinka Ruotsalon ampujat Timo Nissilä, Ari Heikkiniemi ja Matti Honkaharju osaavat noin hienosti keskittyä kisaan. Joka sarjassa mies kahden parhaan joukossa ja viittä vaille, ettei jokainen mestaruus ikämiessarjoissa mennyt Ruotsalon Metsästysyhdistykselle. 

Linkki lauantain ja sunnuntain tuloksiin tässä:  https://pha.sporttisaitti.com/haulikkokerho/kilpailut/sm-kilpailut/

Kommentointi on suljettu.